TILAA ASIAKASKIRJE

Saat säännöllisesti tietoa tärkeistä äitiysaiheista, uutuustuotteista, tarjouksista, sekä Bebesinfo-tilaisuuksista.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja tilaa

Lisätietoja >>

HAKU

Etsi artikkeleita hakusanoilla.

Valokuvakilpailun voittajat

Mustavalkoiset kuvat miellyttivät Bebesin valokuvauskilpailun tuomareita

Bebesin keväiseen valokuvauskilpailuun saapui paljon hyviä ja tunnelmallisia valokuvia. Tuomaristossa istuneet valokuvaajat Kati Molin ja Elina Manninen, sekä Bebes-yrittäjä Päivi Laukkanen kertoivat, että voittajakuvien valinta ei ollut helppoa. Tällä kertaa tuomaristo mieltyi mustavalkoisiin kuviin. Palkintokuvien valinnassa kiinnitettiin huomiota kuvan tilanteesta välittyvään tunnelmaan.

Kuvaaja: Tuomas Aspiala

Tuomas Aspialan ottamassa voittajakuvassa "Ensikohtaaminen" on aito ja voimakas tunnelataus. Kuvasta voi aistia äidin helpottuneen huokauksen, kun synnytys on vihdoin ohi ja oma lapsi on nostettu äidin rinnalle. Kätilön käsissä näkyy vielä liikettä, joten lapsi on syntynyt vain hetkeä aiemmin. Harvinaisen kaunis ja tunnelmallinen kuva äidin ja vauvan ensikohtaamisesta.

Kuvaaja: Henrik Malström

Toiseksi voittajakuvaksi tuomaristo valitsi  Henrik Malmströmin kuvan "Puristus"

Tässä kuvassa tiivistyy synnytttämisen luonne. Äiti puristaa lujaa supistuksen tullessa, mutta isän vahva kädenpuristus antaa äidille voimaa selviytyä ja viestittää "sinä pärjäät."

Kuvaaja: Okku Kalliokoski

Tuomaristo myönsi kunniamaininnan Okku Kalliokosken kuvalle "Katse".

Tästä kuvasta huokuu äidiksi tulemisen onni. Herkässä ihokontaktissa äidin ja vauvan luontaiset vaistot voimistuvat ja he katsovat toisiaan suoraan silmiin, tarkkaillen ja tutkiskellen, äiti kuin miettien; "Tässä se on, minun oma lapseni."

Kiitos kaikille kuvia lähettäneille äideille ja isille.
   
mama-licious